4. kesäkuuta 2014

Swatcheja - Emilya, Harea, CbL:ää...

Koneeni kuva-arkisto suorastaan pullistelee julkaisemattomista lakka-swatcheista, joten lienee hyvä hieman hellittää kuvakansion painetta ja ladata nyt blogiin jokusia... Tässä nyt sitten tulee swatch-kuvia eri lakkamerkeiltä, jotka ovat tällä kertaa melko holo-painotteisia.

Crows Toes: One Trick Pony

One Trick Pony lienee Crows Toesin One Mad Crazy Summer -kokoelman helmi, tumma holokaunotar joka peitti muistaakseni parilla kerroksella.

Hare Polish: The Sky Was Pink & Different Dimension: Coral Rose

Hare Polishin The Sky Was Pink on merkin vanhempaa tuotantoa ajalta jolloin pupu on liimattu paperisena pullon kylkeen. Kuvassa lakkaa on pari kerrosta ja kynnet toki hieman kuultavat vielä läpi. Meinasin pitää tätä hieman tylsänä, mutta kokeiltuani tykästyin kuitenkin uudemman kerran lakkaan.

Different Dimensionin Coral Rose esiintyy kynsilläni parilla kerroksella, ja on kyllä erittäin kaunis holo - sikäli mikäli väri sattuu miellyttämään! ;-)

Picture Polish: Siren Song

Picture Polishilla on laadukkaan oloisia lakkoja, joista Siren Song taitaa olla ensimmäinen kynsille kokeilemani. Aivan vaaleanvihreät kynsilakat ovat olleet minulle hieman vaikeita omilla kynsillä, eikä tämäkään ollut ehkä se maailman kotoisin vaikka sievä onkin. Lakkakerroksia kynsillä oli muistaakseni kaksi ellei jopa kolmekin.

Colors By Llarowe: Dirty Diana

Colors By Llarowe on julkaissut Michael Jackson -teemalla nimettyjä lakkoja ja Dirty Diana on yksi niistä. Tämä viininpunaiseen vivahtava violetti holo peitti parilla kerroksella.

Oh my... tähän punaruskeaan hololakkaan ihastuin toden teolla. Kyseessä on Emily De Mollyn Living After Midnight. Pari kerrosta lakkaa riitti, se levittyi kuin unelma ja väri sopi minulle erittäin hyvin - vaikka itse sanonkin. Tämän postauksen lakoista tämä on ehdoton lempparini!!

4 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Näistä muhun iskee eniten tuo Picture Polishin lakka ja Dirty Diana<3

eekku kirjoitti...

Ihania lakkoja etenki eka =)

Unknown kirjoitti...

picture polish siren song <3

E-S kirjoitti...

Fani: Kiva kuulla. Ne on kyllä molemmat omanlaisiaan kaunokkeja!
eekku: Kiitos kommentista! :)
iitu ronsku: Ko. lakalla on faneja selkeästi...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...