29. toukokuuta 2014

Toukokuun ostoksia

Kukaan ei varmaan putoa jakkaraltaan, jos nyt vähän näytän taas mitä kaikkea kivaa lakkarintamalla olen tässä kuussa tullut löytäneeksi... Mä olen nykyään paatumaton näiden ostosteni kanssa. :)


Orlyn Miss Conduct taitaa olla niin yleisesti hehkutettu lakka etten voinut välttyä sen hommaamiselta itsellenikin. Ja nuo Glam FX -lakat ovat Orlyn parasta antia; voisin ottaa itselleni kaikki ne joissa ei ole tikkuglitteriä - siksi myös Go Deeper! China Glazen Turned Up Turquoise ehti jo lunastaa paikkansa kokoelmassani. Tail Me Somethingin hankin lohduksi myytyäni pois saman kokoelman Wish On A Starfishin ja tajuttuani että ko. lakkaa ei enää meinaa saada mistään. OPI:n Muppets World Tourille olin lopullisesti myyty Sissin esiteltyä lakan blogissaan - juuri kun olin luullut että voisin välttyä koko Muppets -kokoelmalta. Ja KBShimmerin Life Rose On... tämä taisi olla Harlow-tilauksen viimeisiä paketintäyte-valintojani, mutta se on sikäli perusteltu että täytyyhän mun kokeilla merkin cremejäkin. 


Uusien merkkien kokeiluja oli luvassa Glam Polish lakkojen putkahdettua postiluukkuuni, ja olen ollut oikein tyytyväinen valintoihini: Sandyyn, Sunrise Over Seahin ja Hop Till You Dropiin. Essien kevätkokoelmasta Hide & Go Chic tilasin itselleni pari pastelliaania: Truth Or Flare ja Fashion Playground, jotka ovat molemmat jo ehtineet käydäkin kynsillä. Arcane Lacquerin Willow on puolestaan ihan uusi tuttavuus, ostin huvikseni kokeiltavaksi. Liquid Sky Lacquerin Forget Me Not tuli tällä kertaa ehjänä perille Llarowelta, sillä se oli huhtikuun tilauksessa mennyt rikki - onneksi Colors By Llarowet olivat säilyneet ehjinä samassa paketissa sillä en tiedä olisiko niistä ollut mahdollista enää saada korvausta rikkimenneen pullon tilalle; sold out kun olivat melko pikaisesti myyntiin tulonsa jälkeen!


OPI:n ystävämyynnistä Katajanokalla toukokuun puolivälissä ostin lakkoja, jotka ovat varmasti osittain samoja kuin kaikilla muillakin paikan päällä vierailleilla, mikä kertonee jotain tarjouslakkojen valikoiman laajuudesta... Noh, ihan kivoja lakkoja silti! Pepe's Purple Passionia oon itse asiassa joskus harkinnutkin, nimihirviötä Uh Oh Roll Down The Window muistin ihailleeni Oot Meikannut -blogissa, joten päätin ostaa myös sen. Vaaleanpunaista glitter-örvellystä More Than A Glimmer ehdin juuri vähän moittia Suville ennenkuin sitten huomasin sen päätyneeni myös omaan ostospussiini... Odotan jännityksellä milloin se pääsee kynsilleni! ;)

Viimeisimmät tulokkaani saapuivat toissapäivänä ja piristivät kummasti mun huimasta lämpötilapudotuksesta masentunutta mieltäni. Auringon piiloutumisen myötä pupujussit on kuvattukin sisätiloissa, mutta herranjestas katsokaa nyt miten ihania ne ovat!!! Täytyy tunnustaa että ihan joka kerta uudet lakat ei ehkä herätä mussa enää näin suurta ihastusta kun nämä Hare Polish kaunokaiset. Oon ihastellut näitä jo moneen eri otteeseen! Siinä missä KBShimmerin punaiset jelly-glitterit (Vicious Circles ja Belle Of The Mall) eivät oo saaneet mua kiinnostumaan itsestään niin Haren Dancing Bird Of Paradise ihastutti oitis - niitä punaisiakin kun voi näköjään olla niin erilaisia! Toinen suuri rakkaus näistä on Neon Palm, jonka punaiset ja pronssiset glitterit harmaassa leimessään ovat täydellinen keksintö tekijältään Nikolelta. Etsyn sivuilta luin muuten että Nikole sekoittelee lakat, mutta niitä nimeilee joku Jonathan niminen kaveri. Jonathanilta kaipaisin kyllä lisäinformaatiota erityisesti From The Balcony Of The Chateau Marmont ja The Knockouts Of The Double R nimistä. Onko joku kenties hypännyt Marmontin parvekkeelta? Löytyykö jostain joku rautainen painija, jonka nimikirjaimet on RR... vai mitä ihmettä?!

8 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

*Pyyhkii kuolaa* Voi jehna mitä ihania uutukaisia! :P

Kati kirjoitti...

Ihania !<3

Anna kirjoitti...

Ihania ostoksia! Kelpais mullekin (:

eekku kirjoitti...

Ihania

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Voi apua miten ihania!!! <3

Daniela kirjoitti...

Iiiiiiihania ostoksia! Paljon paljon paljon hienoja lakkoja!

E-S kirjoitti...

Nanne: Hi-hiii, sorry vaan... toivottavasti ei näppiselle valunut! :D
Kati: Kyllä ;D
Anna: Uskon sen... hyviähän sitä pyritään aina vain valitsemaan. ;)
eekku: =))
Roosa: No on todellakin! :)
Daniela: Sä ymmärrät hyvän päälle. =)

Fani kirjoitti...

Voi ei! Mä haluan myös noista melkein kaikki! :D Ihania!!!!!!!!!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...