6. toukokuuta 2014

Essie swatch spam

Nyt onkin pienen swatch-postauksen aika ja vuorossa on Essie, josta näytän nyt omilla kynsilläni aikojen saatossa käyneitä lakkoja ja melko meheviä ja kesäisiä sävyjä, vaikka itse sanonkin. ;-)

Splash Of Grenadine:


Splash Of Grandine väijyy yhä vain mun mielessä aivan unelmanomaisena ihanuutena, vaikka on mahdollista että levitettävyydessä oli omat haasteensa, mutta kun oli kesä, oli loma ja oli laituri... Mä oon vaan niin ihastunut tähän lakkaan, peitti ehkä kahdella kerroksella.

Da Bush:


Vaalean ja jotenkin luonnonläheisen sävyinen vihreä Da Bush peitti muistaakseni kahdella kerroksella, eikä ollut yhtään hassumpi lakka tämäkään.

Lapiz Of Luxury:


Lapix Of Luxury tulee mulle jotenkin aina ekana mieleen, jos multa kysytään jotain sinistä lakkaa valikoimistani (- on kysyttykin!). Kahden kerroksen peitosta voitaneen puhua ja lakka on ihan kiva. Nimestä huolimatta sävy ei tuo mulle kyllä minkäänlaisia ylellisyyden vivahteita...

Super Bossa Nova:


Super Bossa Novaan haksahdin joskus muistaakseni Sissin kehujen saattelemana. Tämän lakan lymyiltyä sitten hetken Helmerissäni jo jonkin aikaa olin jo että "kokeillaanpas nyt ja laitetaan eteenpäin" mutta lakan i-has-tut-ta-va väri sai sijoittamaan tämän yksilön kokeilun jälkeen takaisin omaan säilytykseeni. :)

Truth Or Flare:


Essien tuoreimmasta Hide & Go Chic kevätkokoelmasta kotiutin 2 lakkaa. Truth Of Flare näyttää kauniilta värinä, mutta peittävyys vaatii mielestäni 3 kerrosta ja lakka sattui minulla levittymään eri kynsille hieman eri paksuisesti, joten en sanoisi tätä nyt ihan merkkinsä helmeksi...

Fashion Playground:


Toinen kevätuutukainen, jonka heti swatchasin, on vaalea minttu Fashion Playground. Tämäkin vaatii 3 kerrosta kunnon peittoon, eikä levittyvyyskään ollut sitä itsestään-tapahtuvaa sorttia mutta lakan sävystä tykkäsin enemmän kuin olisin uskonut. Mulla on ollut omat ongelmani tämänväristen lakkojen kanssa mutta nyt olin melko tyytyväinen.

Lemppari kesä-Essietä?!

5 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Nättejä lakkoja

Anni kirjoitti...

Fashion Playground <3 Näin minttuihin ihastuneina HALUAN tuon!

E-S kirjoitti...

eekku: Eikö vain ;)
Anni: Siinä tapauksessa voin kyllä suositella ko. lakkaa, sävy on tosi viehättävä!

Drausan kirjoitti...

Splash Of Grenadine oli se munkin suosikki noista swatcheistasi. :) Kivan kesäinen ja jotenkin ''viileä'' väri :D

E-S kirjoitti...

Drausan: Sulla on selkeesti hyvä värisilmä; Grenadinessa on kyllä jotain tosi houkuttelevaa.. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...