1. syyskuuta 2013

OPI: Alcatraz... Rocks

Ah, San Francisco... kaupunki joka on jo jonkin aikaa viehättänyt minua mielikuvissani eläväisyydellään ja vapaamielisyydellään. Matkustaisin sinne niin mielelläni vielä joku päivä! Ilahduin siis luonnollisestikun OPI lanseerasi syyskokoelmansa kyseisen kaupungin nimellä. Kaikkien lakkojen nimet eivät ole minulle auenneet, vaikka Vampy Varnish -blogi niitä mukavasti hieman valottelikin. :)

Kokoelman ehkä eniten ennakkoon nostatettu lakka on ollut Alcatraz... Rocks, joka nimensä puolesta karkaa vähän kauemmas kaupungin muuten rauhanomaisesta ja eteerisestä imagosta. Alcatraz on entinen pahamaineinen vankilasaari, jossa on eräässä vankien pakoyrityksessä otettu vartijoita panttivangeiksi ja osa heistä on saanut surmansa (- tiedoista kiitos Wikipedia). Eli synkät on juuret tämän lakan nimeilyllä... Mutta kaunishan tämä Liquid Sand lakka on; yksi herkullisimmista OPI:n tekstuurilakoista minun mielestäni:


Lakkasin tällä Alcatrazilla kynteni sopivasti eilen juuri ennen kuin Tiia Minttu kyseli olisiko lakasta mahdollista nähdä pian kuvia. No tässäpä olisi! :D Huomaan kynsikuvistani hyvin että nyt alkaisi olla jo aika hommata päivänvalolamppuja kynsikuvailuja varten... Jospa löytäisin sellaisia jostain.


Täällä meillä sataa vettä kuin Esteristä ja taivas on harmaa. Kovin on siis syksyinen säältään tämä syyskuun ensimmäinen päivä.

12 kommenttia:

Xalla kirjoitti...

Onneksi laitoin tuon lakan tilaukseen, näyttää niin ihanalta! :)

Bambi kirjoitti...

Tää on kyllä ehkä pakko hankkia! Alcatrazilla on muuten myös kaunis puoli. Upeita puutarhoja ja kukkien väriloistoa! Tää lakka taitaa tosin kertoa sitä synkempää tarinaa :D

Vakketyöläinen kirjoitti...

Jeee! Kyl nämä sun kuvat vahvistaa edelleen sitä, että pakkohan toi on hankkia :D

Anni kirjoitti...

Ja minä kun jo mietin, etten tarvii enää liquid sandejä.. Noh jos vielä tämä..? :D

Sateinen päivä täälläkin, joten se on hyvä pyhittää kynsille;)

Kaisa kirjoitti...

Kiitos kuvista!

E-S kirjoitti...

Xalla: Ehdottomasti hyvä homma - ja kiva jos kuvat tukivat tätä päätöstä. :)

Bambi: Mitä; oletko käynyt Alcatrazilla?! 0_o Jos olet niin sittenhän sun täytyy aivan ehdottomasti hommata tämä lakka, vaikka ehkä muutenkin... ;)

Tiia Minttu: Hyvä niin, voin suositella! :D

Anni: Tämä vain, ei muita sitten! ;)

Kaisa: Ollos hyvä! :D

Fani kirjoitti...

Upea♡ tää on mun ostoslistalla! Must have niin kuin muir muirki :p

E-S kirjoitti...

Fani: Kiitos, ehdottomasti kannattava hankinta! Muir Muir näyttää kyllä hyvältä syyssävyltä myöskin... :)

Bambi kirjoitti...

Vuosi sitten tuli viikko San Fransiscossa pyörähdettyä ja sydän jäi kyllä sinne. Aivan ihana kaupunki! Siksi olinkin hyvin pettynyt tämän kokoelman ensi kertaa nähdessäni, mikään ei oikein miellyttänyt... Onneksi nyt alkaa jo muutama helmi sieltä nousemaan, että ei ihan ohi mene tämä kokoelma :)

E-S kirjoitti...

Bambi: Muistelinkin että teillä oli "jenkkireissu", josta olit kertoillut blogissasikin... Kuulostaa kyllä hienolta! Kävittekö oikein tuolla Alcatrazin saarella?
Musta sun pitää kyllä hommata joku San Francisco lakka jo ihan vain siksi että oot käynyt siellä; joten hyvä jos jotain suosikkeja alkaa nostaa päätään kokoelmasta. :D

~M~ kirjoitti...

Tuo on aivan mahtava lakka:)

E-S kirjoitti...

~M~: Allekirjoitan väitteesi! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...