23. huhtikuuta 2013

Kvartetti trioja eli viimeisimmät ostokseni

Vaikka huhtikuuni alkoi lupaavan hiljaisena ostorintaman suunnalla, niin jossain vaiheessa se tyssäsi siihen että himoitsin liiaksi paria vaaleanpunaista Orlya, jotka sitten laitoinkin tulemaan itselleni Ebaysta. Niitä odotellessani bongasin Seppälässä myös uutuuttaan kimmeltävat Golden Rose Paris -lakat. Siis paitsi bongasin, niin myös ostin. Ja sitten nuo Deborah Lippmannit, joista jo edellisessa postauksessa mainitsin - että mun pitikin eksyä sinne Loveit-kauppaan...

No laitetaanpa tulokkaat pikaiselle esittäytymiskierrokselle:

312 (etualalla), 305, 302.
Nämä Golden Rose Paris lakat ovat mielestäni topper-lakkoja, joilla saa kivan lisäefektin laittamalla jonkin toisen lakan päälle. Seppälässä oli 6 erilaista tarjolla ja päädyin mielestäni eniten monipuolisuutta itselleni tarjoaviin.

Careless Whisper, Good Girl Gone Bad ja Mermaid's Dream.
Nämä Deborah Lippmannin lakat ovat pyörryttävän ihanaisia... Careless Whisperia ehdin jo kokeillakin ja tykästyäkin. Lippmannin lakkoja haluaisi saada itselleen enemmänkin ja tehdä niistä kauniin näyttelypöydän - pullot ovat aristokraattisen jylhiä ja sävyt niiiin kauniita! Nimiin on saaty hyvin vangittua lakkasävyjen tunnelmat. 

Oui, Preamp ja Basket Case.
Orlyn Preamp alkoi polttelemaan mieltäni nähtyäni sen muutamaan kertaan ja Oui alkoi tuntua myös hyvin tarpeelliselta sen ollessa muun muassa melkein-dupe OPI:n It's my Yearille ja Zoyan Daulille. Basket Case oli piste i:n päälle eli sen viimeinen lisäys ostoskoriin. Mulla on näköjään viime aikoina ollut tahaton taipumus ostaa 3 lakkaa kerralla. :)

Aquamarine, Mint Apple ja Sweet Nothing.
Viimeisimpinä (ja todellakin myös vähäisimpinä!) ostoksinani on tämänpäiväiset löydöt Järvenpään Saiturin Pörssistä, jossa pyörähdin pikaisesti junaa odotellessani. Sinful Colorsithan ovat kyseisessä firmassa olleet jo hyvän aikaa tarjouksessa '3kpl 5€'. Suppean sävyvalikoiman lakkakori tuli eteeni kassajonossa kuin tilauksesta ja sain jatkaa hyvin alkanutta 3 lakan kertaostolinjaani... Löysin kohtalaisen heleitä värejä; tuossa vihreässä on jopa hopeaa shimmeriä, ja mietin että jos näitä ei tule muuten käytettyä niin voisin tuunailla näistä joskus vaikka frankeneita eli omia lakkakomboja. :D

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

Bambi kirjoitti...

Voi mitä kivoja löytöjä taas! Mullekin saapui vast' ikään toi Preamp ja se on kyllä ihana!

E-S kirjoitti...

Kiitti, eekku! :)

Bambi: mä oon täysin samaa mieltä! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...