26. elokuuta 2017

Upea yhdistelmä: Shallow Depths & Butterfly Nebula

Lakkalaatikot notkuvat kynsilakkojen paljoudesta mutta koristelukärpänen ei puraise... mikä neuvoksi? No mielenkiintoiset lakkayhdistelmät tietenkin! En tiedä miksen ole harrastanut enemmän eri lakkayhdistelmiä, koska siten niitä saa kivasti testailtua ikäänkuin enemmän.


Keksin yhdistää kynsille Emily De Mollyn Shallow Depths ja Different Dimension Butterfly Nebula lakat. Tuo Shallow Depths yksinään on väreiltään monipuolinen duochrome-lakka, joka shiftailee muun muassa sinistä, violettia ja kohtisuoraan kuvausvaloon usein tarjoamaa vihreää. Butterfly Nebula puolestaan on violettisävyinen, jelly-pohjainen lakka, joka on puolestaan monipuolinen glitterinsä puolesta. Glitterissä löytyy useaa väriä sekä pientä hopeista mikro-hitulaa.


Näiden lakkojen yhdistelmästä tuli sikäli antoisa että ihan yksinään Emily De Molly antoi mielestäni hieman liikaa vihreää väriä, mutta Butterfly Nebulan violetti mukavasti tasoitti sitä. Butterfly puolestaan peitti yhdellä kerroksella yksinään heikosti, mikä tarkoittaa sitä että se toimii loistavasti myös nimenomaan toisen lakan päälle laitettuna.


Olisin voinut ehkä laittaa vielä toisen kerroksen Butterfly Nebulaa Shallow Depthsin päälle, mutta olisiko kaunis duochrome silloin peittynyt jo liikaa?

8 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Oi, todella kiva yhdistelmä! Butterfly Nebula näyttää kyllä upealta, harmi kun ei ole yksinään kovin peittävä.

Eve kirjoitti...

Ihana parivaljakko! Liian harvoin tulee kerrostettua eri lakkoja... Creme + glitteri kyllä, muttei oikein muuten :/ Kiitos vinkistä! ;)

Marppa kirjoitti...

Vau, todella kaunis yhdistelmä! Butterfly Nebula näyttää ihanalta yksikseenkin, mutta huono peittävyys on harmillista.

Nena Sofia kirjoitti...

Kerrassaan katseenvangitseva lakkayhdistelmä! ♥ Tästä tulee joku FUNin lakka mieleen, en vaan keksi, että mikä :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Sopii kyllä tosi hyvin yhteen!

E-S kirjoitti...

Mimosa: Kiitos kommentista! Nebulan keskinkertainen peittävyys yksinäään voi olla tylsäkin piirre, mutta mikäli jellymäisyys viehättää yhtään niin lakka toimii hyvin - kuten keskimmäisessä kuvassa näkyy. :)

Eve: Kiitos paljon! Kiva että tästä oli hyväksi vinkiksi.

Marppa: Kiitoksia! Tai miksei se jellymäisyys voisi olla ihan jees ominaisuuskin? Mun puolesta saa ollakin vähän läpikuultava, jos on kaunis ja helppokäyttöinen tapaus muuten, niinkuin Butterfly Nebula oli.. :)

Nena Sofia: Kiitos! Ehkä F.U.N:illakin on joku tämän yhdistelmän kaltainen (en keksi mikä) mutta mulle tulee mieleen myös että Different Dimensionilla on olemassa jokin vastaava lakka myös...

Tinkerbell: Suurkiitokset!

Daniela kirjoitti...

Hei hyvä idea tuo lakkayhdistelmäjuttu! Mulla on tällä hetkellä kauhee inspiraationpuute koristeluiden suhteen, tuntuu ettei saa mitään hienoa taidetta aikaiseksi kynsille.

E-S kirjoitti...

Daniela: Sama juttu on vaivannut täälläkin.. Tällainen lakkojen yhdistely on ainakin helppoa ja saa vähän jotain uutta lopputulokseen. Kiva jos inspasi! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...