20. joulukuuta 2016

Jouluiset lakkasuosikkini

Joulukuussa haluan aina lahjojen lisäksi jollain tapaa paketoida myös kuluneen vuoden. Yksi hyvä tapa niputtaa kulunutta vuotta on tehdä erilaisia listauksia ja yhteenvetoja; näin blogin puolella esimerkiksi esitellen lempikynsiä ja lakkoja. Tässä postauksessa esittelen nyt kuitenkin vain joulun ajan lempparilakat eli tällaiset sesonkisuosikit. 


Viisi kauneinta joululakkaani ovat F.U.N Lacquer King, OPI Underneath the Mistletoe, Emily De Molly Understatement, Essie Set in Stones ja KBShimmer Wrapper's Delight. Tämä viisikko edustaa jokseenkin sopivassa suhteessa sitä värimaailmaa, joka minusta kuvastaa joulua parhaiten. Punainen on ehdottomasti joulun ykkösväri, kulta ja hopea kuuluvat myös tiiviisti juhlakauteen ja löytyyhän yhdestä lakasta myös sitä joulukuusen vihreää väriäkin. Ja nämä kaikki lakat ovat enempi vähempi glitterisiä - that's the way I like my Christmas! ;)


OPI:n punaista, Essien hopea-glitteristä ja KBShimmerin lakkoja olen listannut jo aiemmin lemppareihini, joten niiden suosio on jo melko vankkumaton. F.U.N Lacquerin kulta-glitteriä olen käyttänyt myös jokusen kerran, mutta se pääsi nyt ensimmäistä kertaa lempparilistaukseen mukaan. Emily De Mollyn Understatement on tässä postauksessa siinä mielessä "musta lammas" tai villi kortti, että sillä en ole vielä lakannut kynsiäni lainkaan! Ostin sen vastikään ja lakkasin sen vasta tikulle, mutta olen olen hyvin vakuuttunut ja ihastunut tähän lakkaan joka tapauksessa. Jäämme odottelemaan sen esiintymistä kynsillä. :)


Jos ehdin niin esittelen vielä myöhemmin omassa postauksessa koko vuoden lempilakkani. :)

Mitkä ovat teidän joulun ajan lempilakkoja?

4 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Set In Stones on kyllä hyvä, oma pullo kohta puolessa välissä :D

Tällä hetkellä ei taida itselläni olla mitään tiettyä joululakkaa.

Charming Nails kirjoitti...

Todella kiva listaus! Set In Stonesia pitäisikin muistaa käyttää...

Yue kirjoitti...

Mullakin on Underneath The Mistletoe. Saa nähdä päätyykö se mun tämän vuoden joululakkalistaukseen.
Tuo kultainen lakka näyttää upealta. Ois kiva ihastella myös sun koko vuoden lempilakkoja.

E-S kirjoitti...

Mimosa: Se taitaa olla yleisesti suosittu tapaus! ;)
Charming Nails: Kiitos, kiva että tykkäsit. =)
Yue: Kiva kuulla että koko vuoden lakkasuosikit kiinnostaisivat myöskin, tämä antaa lisäintoa koittaa ehtiä saada postaus tehtyä. :)
Jään odottelemaan sun lakkalistauksia!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...