10. heinäkuuta 2016

Kukkaleimaukset pirteällä pinkillä

Viikonloppuni on vierähtänyt nopeasti parit eri synttärit juhliessa, joissa olen vieraillut pinkeissä kukkakynsissä. Pitkästä aikaa ehdin tehdä huolellisen lakkauksen, joka myös onnistui hyvin.


Ihana neonpinkki lakka on ILNP Summer Crush, joka on julkaistu viime vuoden kesäkokoelmassa. Lakan koostumus on minun mielestäni crelly ja lakkasin sitä siksi 3 kerrosta kynsille, ja silti ehkä hyvin vähän kynsi jäi kuultamaan läpi. Summer Crushin neonpinkki sävy ei olisi muuten ehkä kovin uniikki mutta sen seassa olevat pienet hopeahiput tekevät lakasta persoonallisen. Pinkin lakan päälle leimasin MoYou London laatasta Tropical 18 mustia kukkakuvioita Golden Rosen Rich Color 35 lakalla. ⚽️


Lähikuvissa lakkauksen pinkki pohja pääsee hyvin esille, mutta kauempaa katsottuna ja livenä kynsien yleisilme on ehkä himpun verran liian tumma minun makuuni... Mutta tykkään kyllä näistä kynsistä hurjasti! Kynnet kiittävät huomiosta, joka lakkausnoteerauksen jälkeen keskitetäänkin illan Uefa Euro 2016 Ranskan ja Portugalin väliseen finaaliin.

3 kommenttia:

Dimavarien kirjoitti...

Todella kivat kynnet!

Verieana kirjoitti...

Aika ihana pinkki lakkaus :D

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon Dimavarien ja Verieana! Lämmittää mieltäni lukea että tekin piditte, kun nämä oli itselleni niin mieluisat kynnet. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...