11. joulukuuta 2015

Scarlett ilman Rhettiä ja koristeluita

Viimeisimmillä vapailla kynsilläni hengaili yksinäinen Picture Polishin Scarlett. Inspiraatiota koristeluihin ei syntynyt, vaikka hetken haeskelin ajatusta lakkauksen jatkamiselle. Onneksi Scarlett on kimalluksineen näyttävä punainen lakka myös ilman mitään lisukkeita. Ja lakan laatua ei voi muuta kuin rakastaa - vanha kynsinauhojen lakkaajakin saa helpolla sudittua lakan ainoastaan kynnelle, minne se kuuluukin. :D


Oon nähnyt Tuulen Viemää -elokuvan joskus ehkä 20 vuotta sitten (- mistä näitä vuosikymmeniä oikein tulee?!), ja rakkauden huuma teki ilmeisesti minuun lähtemättömän vaikutuksen ja elokuvan päähahmojen nimet jäivät mieleeni: Scarlett O'Hara ja Rhett Butler - jos nyt joku sattui ihmettelemään postauksen otsikointia. Muutoin en silti muista leffan juonen kulkua, joten nyt oikeastaan heräsi kiinnostus nähdä sama leffa uudestaan.. :)

10 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Nätti on lakka, elokuva hyvä mutta suosittelen lukemaan kirjan :)

Belegwen kirjoitti...

Mä ainakin älysin heti tuon otsikoinnin. :D Mullakin taitaa olla vähintään se 15 vuotta tuon leffan katsomisesta, pitäisikin innostua katsomaan se uudelleen, tai sitten lukea kirjana. :)

Neilikka kirjoitti...

Kaunis lakka! Tuo sopisi mulle kun mäkin ajoittain lakkailen kynsinauhat myös :) Mäkin suosittelen lukemaan sen kirjan. Sen on niin hyvä, että olen lukenut sen monta kertaa suomeksi ja kerran englanniksikin :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Kaunis tuo lakka. Ps: Mää en oo lukenu, enkä kattonu Tuulen viemää. Pitäiskö? :D

Sissi kirjoitti...

Tuulen Viemää on ihana, se kestää uusintakatsomisia useampiakin. Ihana on myös tämä lakka:)

Nena Sofia kirjoitti...

On kyllä kaunis lakka, ihan sellaisenaankin ♥

Fani kirjoitti...

Scarlett on kyllä ihan mahtavan upea. <3

Enail kirjoitti...

Ihana Scarlett :)

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Lukisin kyllä mielelläni, jos motivaatio kirjojen kahlaamiseen joskus vielä palaisi luokseni..
Belegwen: Hyvä hyvä! Tuumasta toimeen?! ;)
Neilikka: Voi hitsi - miltei harmittaa etten "osaa" nykyään lukea. Jos keskittymistaito kirjoihin joskus palaa, niin täytyy muistaa tämä. Monet muutkin Picture Polishin lakat sopivat kyllä varmasti myös kynsinauhojen lakkailijalle. ;D
Katarooma: Kiitos! Kyllä varmaan pitäisi; näiden saamieni kommenttien perusteella sun ehkä jopa kannataisi tarttua kirjaan!
Sissi: Arvelin että sä varmaan tykkäät ainakin lakasta - mutta siis molemmista. :)
Nena Sofia: No todellakin. :)
Fani: Jeps!
Enail: =)

Nanne kirjoitti...

Oih ♡♡♡

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...