30. kesäkuuta 2015

Kesäkuun lakat - can't be too much F.U.N, can it?

Alkukesästä hetken aikaa näytti jo siltä että olen löytänyt sisäisen rauhan lakkojen tilaamisesta, mopon keula laskeutui alas ja muumit kävelivät laaksoaan kohti... Mutta sitten tuli kesäinen lauantai 13.6. jolloin koko homma karkasi taas lapasesta... Samana päivänä kun tulivat myyntiin F.U.N Lacquerin Limited Edition 2015 ihanuudet sekä lisäksi Glam Polish lakkojen uusia ja vanhoja kaunokaisia (- joskaan viimeksi mainitut lakat eivät ole vielä tulleet).


Nfu Oh lakat 58 ja 64 tilasin Ebaysta, koska mua alkoi huolettaa merkin katoavaisuus. Nämä yksilöt eivät rehellisesti sanoen ole mitään lakkakeräilijän pakollisuuksia, mutta kauniita kyllä joka tapauksessa ja tuo pullon muotohan on yksi suurimpia tekijöitä Nufujen hienoudessa. KBShimmerit tilasin Harlow&colta, kun mekrin uusin kesäkokoelma alkoi sittenkin kiinnostaa ihan pikkuisen - neonien verran... ja Foiledin. ;)

F.U.N Lacquerit tilasin ensin Cesarsshopista 4 ja sitten vielä suoraan F.U.N:ilta saman määrän lisään. Kauniiden merkkilakkojen rajattu saatavuus saa kuumat aallot vellomaan lävitseni ja tyhjentävän tuulen puhaltamaan suoraan kukkarolleni... Tilasin lakat kuitenkin töissä ollessani, joten ainakin periaatteessa tienasin samalla kuin tuhlasinkin, vaikka en ole ihan varma jäinkö noin niinkuin päivän osalta plussalle vai miinukselle. =D F.U.N:it on kuitenkin ihan sikahyvännäköisiä lakkoja, joista olisi voinut ottaa enemmänkin kuvia ihailtavaksi. Näistä lempparini taitaa olla marjapuuronvärinen Storm!


OPI:n Color Tintsit tilasin mineinä samantien ihastuttuani ensin Sheer Tintseihin (jotka ovat toistaiseksi yhä "enemmän suosikit"). Nämäkin ovat ihan kivoja tapauksia, koska leadlight-lakkaukset ovat päässeet minunkin suosiooni. Vihreä vain jäi tylsästi puuttumaan väreistäni..

Se olisi sitten kesäkuu kutakuinkin pulkassa, mutta mulla puuttuu vielä blogista tämän kuun osalta Haastetrio2015 -kynnet! Onneksi ne on kuitenkin jo tehty, joten vielähän ne saattaisi ehtiä julkaista oikeassa kuussa. ;D

7 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Ihania lakkoja :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Mun mielestä kans tossa Color Paintsien minisetissä sais olla se vihreä myös.

Sissi kirjoitti...

No nyt alkaa olla sen näköistä ostossaldoa jota täällä on totuttu näkemään:)

Fani kirjoitti...

Oijoijoi mitä ostoksia. <3 Noi FUNIT!<3

eekku kirjoitti...

Ihania

Annie kirjoitti...

Storm ja miljoona sydäntä perään! Se on niiiiiiin nätti, ei sillä ettei ne muut olisi myös, mutta siitä tuli ainakin hetkessä oma suosikki. :) Maltillisesti tosin tilasin vain kolme noista uusista F.U.N.eista. :D

E-S kirjoitti...

Enail: Todellakin!
Tinkerbell: Joo! Se on varmaan taktinen veto... Vihreä puuttuu niin Sheer - kuin Color Tints mineistäkin.
Sissi: Jeps - ja mulla on jälleen kotoisa olo. ;-D
Fani: I-ha-ni-a! <3
eekku: Kyllä. :D
Annie: Kolme on hyvä määrä. Ja Storm on ehdottomasti myös mun lemppari - mitä nyt olen lakannut sillä vasta tikulle. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...