29. tammikuuta 2014

Tammikuun tulokkaita

Tämä postaus sisältää voimakasta tuhlailua, joten sitä kovin huonosti sietävien ei kannata edetä tätä pidemmälle.

Jos minä olisin yrittänyt viettää Lakatonta Tammikuuta (ostosten suhteen) niin sen onnistumiseen olisi tuskin uskonut kukaan - vähiten minä itse, sillä lakkashoppailusta on tullut melkein jo elämäntapa; sellainen piristävä harrastuspuuha. Niinpä olen tässäkin kuussa heilutellut vuorotyölisilleni hyvästit jo ennenkuin ne ovat ehtineet edes asettua pankkitililleni turhan kotoisasti. Voisin oikeastaan todeta ymmihinaajamaisesti (Putous-hahmo) että "Mitäs siitä nyt tulisi jos me kaikki yhtäkkiä ryhdyttäisiin viettämään lakatonta kuukautta, ei se yhteiskunta pyöri sillä tavalla että kaikki vain olisivat ostamatta kynsilakkoja..." Olen käytännössä siis koittanut vain pyörittää yhteiskuntaa omalla tavallani. :)

Living After Midnight, Copper Field, Where Boys Fear To Tread, Falling Skies, Blueprint, Blue Prediction ja Bellissima.
Ylläolevat Emily De Mollyt tilasin Meimeiltä ja ne sain itse asiassa jo uudenvuodenaattona, mutta mulla ei ollut pienintäkään mahdollisuutta saada niitä joulukuun ostospostaukseen joten ne esittäytyvät nyt tässä. Tässä joukossa 2 lakkaa, Copper Field ja Falling Skies sellaisia jotka olivat houkutelleet mua kovasti jo pidemmän aikaa. Selaillessani sitten Meimein valikoimaa ihastuin ikihyviksi myös herkänoloiseen Bellissimaan, ja sen jälkeen päätin että otanpa nyt samantien muutama muunkin Emilyn, kun niitä on kerrankin mukavasti tarjolla!

Boat Drinks, Maxxed Out, Inconceivable! (Dollish Polish), Holiday ja HK Girl Top Coat.
Joulukuun puolella olin laittanut tilauksen myös Llarowelle ja sen ensisijainen syy oli tuo CrowsToesin Boat Drinks lakka, johon ihastuin aivan liikaa nähtyäni sen taannoin Sonnen postauksessa. Toinen suuren ihailun ja ostoinnon nostattaja oli tuo isoglitterinen Darling Divan Holiday...<3 Loput lakat tulivat tilauksen täytteeksi sillä täytyyhän maksetut postikulut aina hyödyntää ostamalla samalla kerralla enemmän kuin vain pari lakkaa! Tuota HK Girl päällyslakkaa olin kyllä ollut kiinnostunut kokeilemaan jo jonkin aikaa, sillä se tuntuu olevan monen suosikki.

Candy Shop, Let's Go Crazy, Glitter In The Air, Gold/White Glitter ja Carola.
Deborah Lippmannin glittereistä kuvan pari ensimmäistä tuli ostettua Loveit.fi-verkkokaupan loppuunmyynnistä, ja tuo Glitter In The Air puolestaan Ebaystä kun se tuli niin edullisesti ja nättinä vastaan. H&M:n lakat eivät yleensä vetoa muhun mutta tuo erikoinen kulta-valko-glitter mun oli pakko ostaa eräällä kauppakierroksellani. Make Up Storen lakka on puolestaan sarjassaan niitä jotka voisin oikeasti jättää ostamatta jos olisin fiksu... Jokin aivojen nyrjähtämishetki Kicksin alelaarien äärellä aina joskus ajaa mut ostamaan jonkun satunnaisen lakkasävyn, joka vain sillä hetkellä näyttää valikoimasta houkuttelevimmalta. Tällä kertaa tuo kyseenalainen onni potkaisi ruotsalaista Carolaa... :/

Wooden Shoe Like To Know, Purple With A Purpose, Wish On A Starfish, Seahorsin' Around ja Admire.
Ylläolevassa kuvassa on taas Ebay-löytöjä: OPI:t olivat harkitumpia ostoksia, China Glazen Sea Goddess sokeri-lakat (jotka on jo blogissa nähtykin) puolestaan sellasia yllättäviä ihastuslöytöjä. Admire on taas jo vanhempaa Chinan tuotantoa, jonka otin leimaustarkoituksiin.

Bo Peep, Monet's Garden, This Gown Needs A Crown ja Minnie Style.
Tammikuussa tein jälleen tilauksen Llarowelle. Kun tajusin heiltä löytyvän hyllystä pitkään himoamaani Monet's Gardenia, en voinut vastustaa houkutusta. Sain houkuteltua Miljan mukaan tähän tilaukseen postikulukamuksi, joten kiitos hänen onnistuin itse tilaamaan tällä kertaa vain nuo 2 vihreää lakkaa. :) Tällä viikolla tulivat sitten vielä Ebaystä nuo pari OPI:a: ihana hopeasatiininen This Gown Needs A Crown kaverinaan Minnie Style (- mulle tosui neliöllinen versio kyseisestä lakasta).

Tässä kuussa tulivat tietenkin myös ihastuttavat Gwen-lakat, mutta enpä nyt enää viitsi laittaa kuvaa niistä tähän postaukseen ettei näytä siltä että lakkojen saapumisvauhti olisi ylittänyt "lakka per päivä" -rajan...

Nyt toivonkin vain lisää aikaa että ehtisin käyttää näitä kaikkia kauniita lakkojani. ;-)

11 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

näitä ostospostauksia on aina kiva katsoa ! Multa löytyy tuo OPI:n Purple with a purpose ja mä ainakin tykkään!
psst: meidän blogissa olisi synttäriarvonta ! erilaisiakynsia.blogspot.fi

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Ihania tuhlailuja! ;) Onko tuo tosiaan HMn lakka, oho (pitääkin käydä tarjontaa katsomassa).
Ps. Onko tuo CG Admire, tms? Adore on sinivihree..? :) (mulla on se, muuten en tietäis :D)

Eve kirjoitti...

Hymyilin "I know the feeling"-mentaliteetilla alkusanoille ja repesin totaalisesti ekan kuvan kohdalla xD Tuskin maltan odottaa Bellissimaani, ihan selvästi ensimmäisiä "kevät-tulee!-ostanpa-itselleni-epätyypillisen-hempeily-lakan"- aivonyrjähdys :P

Kicksin alelaari ON vaarallista aluetta, btw! :P

eekku kirjoitti...

Oi että mitä ihanuuksia olet taas ostellu =)

Emma kirjoitti...

Näistä tulee aina hyvä mieli, lakat on niin ihania ja perustelet ostoksiasi niin sympaattisesti :)

Kata / Kynnenviilaaja kirjoitti...

Ihana Ymmi-kaneetti, olen tukenut sinun kanssasi tätä universaalia yhteiskuntaa tilaamalla myös ihanuuksia maailmalta... ja olet kyllä kauniita ostoksia tehnytkin!

E-S kirjoitti...

iitu ronsku: Kiva jos tykkäät! Purple With A Purposea olin jo kaupoissa hipostellut niin usein että se oli pakko hommata - ja ilmeisesti on ihan kelpo tapaus. =)

Kirsi: Juu, vähän erikoisempi yksilö H&M:n valikoimissa, eikä ollu hinnalla pilattu. Terävä huomio tuo virheellinen China Glazen nimi, kiva kun sanoit, muutan sen tekstiin etten johda ihmisiä sen enempää harhaan... Itselläkin löytyy nyt sekä Adore että Admire mutta näköjään ulkomuistini ei oo ihan luotettava! ;D

Eve: Ihanan lohdullista etten ole ainut hullu shoppaaja! ;-) Sä oot tehnyt varmasti hyvän valinnan jos oot myös laittanut tuon Bellissiman tilaukseen, koska livenä nähtynä se on vähintään yhtä vakuuttava kuin kuvissa - jopa kauniimpikin.

eekku: Jep, that's me! :D

Emma: Näistä tulee kyllä hyvä mieli mullekin, joten mukava jos sitä onnistuu yhtään jakamaan. :)

Kata: Peukku sulle myös yhteiskunnan pyörittämisestä hyvällä tavalla! Ja, ymmimäinen sanankäyttö sopi kyllä tähänkin oikein passelisti. ;)

Fani kirjoitti...

Ooh aivan ihania lakkoja <3 En minäkään pitänyt ostolakkoa tammikuussa vaan taisin ostaa ihan älyttömän paljon lakkoja :DD

Drausan kirjoitti...

huhhuh, multa onkin lakat jäänyt ostelematta, mutta hyvä, että joku sentään pitää yhteiskuntaa pystyssä ;D lempparini otoksistasi taitavat olla chinan seahorsin' around ja tuo ihana vihertävä monet's garden :) ja tietysti myös opin TGNAC!

Kaisa kirjoitti...

Nams!!
Mulle on kans matkalla DD Holiday... Ah!

E-S kirjoitti...

Fani: Niin sitä pitää! Kyllä ne ihanuudet on vaan aina saatava itsellekin - ihailu ruudun takaa ei vaan riitä :)

Drausan: Mä oon sitten ostellut varmasti sunkin edestä tällä kertaa.. :D Noista varsinkin tuo Monet's Garden on kyllä hurmaava.

Kaisa: Lucky you, se on herkku!!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...