18. tammikuuta 2014

OPI: Gwen Stefani kokoelma ♥

Tällä viikolla sain vihdoinkin pitkään odottamani OPI:n Gwen Stefani kokoelman lakat käsiini - kyllä: kaikki seitsemän! Tilasin ne kaikkiaan 3 eri Ebay-myyjältä vuoden alussa, ja nyt ne saatuani olen erittäin iloinen siitä että tuli tilattua kaikki. Ookoo, kokoelmassa ei ehkä ole yksittäisiä lakkoja ajatellen mitään vallan ennennäkematöntä, mutta nimenomaan kokoelmana tämä onkin napakymppi! Värit ovat harmonisia ja tyylikkäitä yhdessä, ja siksi tulikin kuvattua tästä seitsikosta paljon pullokuvia. Toki olen myös vanha No Doubt -yhtyeen fani ja tykkään Gwenin soolotuotannostakin, ja ehkä osittain siksikin nämä seitsemän ihanaista värisävyä yhdistettynä lakkakokoelmaksi tämän hehkeän kauniin vaatesuunnittelija-artistin nimellä toimii muhun kuin häkä!


Tämä viikko on mulle ollut jotenkin kuluttava pakkasineen päivineen... Lyhyitä yöunia, pitkiä päiviä, Michelin-ukoksi pukeutumista, palelemista ja hikoilemista. Lakkauspuuhien makuun pääsin siis oikeastaan kunnolla taas vasta eilen illalla kun koitti viikonloppuvapaiden aika. Oli heti selvää että lakkaisin jollain uusista Gwen-lakoista, mutta täysin epäselvää oli se että mihin näistä ihanuuksista tarttuisin ensimmäisenä! No, lakkasin sitten skittleten käyttäen kaikkia lakkoja:


Vaikka tuo pakkanen ei houkuttelekaan muuten ulkoilemaan niin tottahan toki näin hienot lakat oli kuvattava ulkoilmassa, kun tänään oli kerrankin siihen mahdollisuus oikein auringonpaisteessa! Ulkokuvissa näkyykin nyt muuten tosi hyvin tuo vasurin peukalon 4 In The Morning lakan mattamusta pinta, joka sisäkuvissa oikein päässyt oikeuksiinsa.

Punainen "Signature Shade" lakka Over & Over A-Gwen tuli omassa pakkauksessa niittikoristeiden kanssa. Kyseinen lakka pääsi oikean käden peukaloon:


En osaa nimetä vain yhtä suosikkia tästä Gwen-kokoelmasta, mutta kultainen Love.Angel.Music.Baby, hopeaglitterinen In True Stefani Fashion ja vaaleanpunainen Hey Baby saattaisivat kuitenkin olla mitalisijojeni kolmikko.  

Over & Over A-Gwen on kyllä huippuyksilö myöskin; kaunis punainen joka levittyi erittäin hyvin. Oman aluslakkansa vaativa, peilihopeinen Push And Shove on tavallaan ihan hauska tapaus mutta kuten on sanottu niin se kuluu aika helposti pois, minullakin alle vuorokaudessa kärjet jo loistaa alta... Vampyyrimainen I Sing In Color oli lakka jota eniten epäilin tilata mutta se on osoittaunutkin silti sympaattiseksi tapaukseksi, ensimmäisellä kerroksella se jäi jotenkin violettina kynnelle ja toisella kerroksella muuttui enemmän ruskean suuntaan. Mataksi kuivuva 4 In The Morning oli puolestaan minulla tämän kokoelman huonoin levittyjä, vaikka lakritsimainen musta sävy onkin muuten mieluisa.


Mä oon nyt ollut niin onnessani tän lakkakokoelman kanssa että olen muun muassa tuonut nuo 7 lakkaa illalla yöpyödälleni, vilkaissut yölampun valossa niitä vielä ennen nukahtamista ja nähnyt sitten varmasti kauniita uniakin. :D


Oon nyt kuunnellut ihan uudessa nosteessa No Doubtin ja Gwenin musiikkia tätä lakkakokoelmaa odotellessa ja yhä vain edelleen. Jos ette ole aikaisemmin kuunnelleet No Doubtia niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Vanhemmasta tuotannosta esimerkiksi levy jonka nimi on persoonaalisesti No Doubt on aivan loistava! "Läpimurto-albumilta" Tragic Kingdom yksi pitkäaikainen suosikkikappaleeni on Different People, jota suosittelen myös lisäämään soittolistoillenne.

Kuulen mielelläni jos sieltä löytyy muitakin yhtyeen faneja! Onko joku muukin ollut No Doubtin Suomen keikalla 1997? ;)

11 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Niin kauniita lakkoja kun ovatkin, niin kokoelma ei kyllä iske! Mutta niin meitä on moneen junaan, itse odottelen kieli pitkällä OPIn uusia glittereitä ja Muppetteja :3

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Mulle on tulossa se mini-setti, mutta pahoin pelkään, että isot(kin) on hankittava.. ;)

Enail kirjoitti...

Kiva kokoelma, tulin itsekin kotiuttaneeksi jo yhden noista. :)

Emma kirjoitti...

Oot oikeassa, tää on nimenomaan kokoelmana onnistunut :) Sitäpaitsi nuo satiinipintaiset lakat tuntuu ihanilta siliteltäessä <3 Viininpunaista en tilannut koska onnistuin keräämään jossain vaiheessa läjän viininpunaisia, jotka kaikki näyttää kynsillä mustalta, ja päätin vältellä kyseisen kaltaista sävyä loppuelämäni. Push and Shovestakaan en innostunut, mutta oih voih nuo kaikki muut <3 Punainen Gwen pitää vielä raaskia tilata jostain :)

Fani kirjoitti...

Ne on vaan niiiin ihania! Itse tilasin näistä ensin 3, mutta nyt täytyy vielä laittaa tuo vaaleanpunainen tilaukseen ;)

Riikka / LA LA LAND kirjoitti...

Mä vielä odottelen omiani ja tuon punaisenkin meinasin laittaa vielä tilaukseen vaikken punaisista lakoista juurikaan perusta. Mutta punainen ja Gwen nyt vaan sopii yhteen :)
Minä kovasti odotin, että kokoelmassa olisi ollut Just A Girl -niminen lakka (juurikin tuo pinkki), se oli mulle SE biisi tuolta Tragic Kindon -albumilta ;)

Bambi kirjoitti...

Tässä on taas kokoelma, josta oisin kauheesti halunnut pitää. Mutta jotenkaan ei säväytä.

Ainoa minkä ehkä haluaisin on LAMB, koska se on kuin This Gown Needs a Grownin kultainen sisko :D

Kaisa kirjoitti...

Ooooooh... Pitäisköhän itsekin tilailla...

E-S kirjoitti...

Eve: Kukkarosi kiittänee siitä että tämä ei sattunut iskemään... Mä oon muuten tulossa myös siihen junaan joka odottelee OPI:n glittereitä saapuviksi! Ja mikäs tuo Muppets -juttu on... se on mennyt multa ihan ohi! O_0

Kirsi: Minisetilläkin saa toki kynnet lakkailtua, vaikka onhan ne isot pullot tietty jollain tavalla viehättävämpiä... :)

Enail: Mikä mahtoi olla tuo kyseinen yksi... Veikkaan In True Stefani Fashion?! =)

Emma: Sä oot selkeesti ymmärtänyt tän kokoelman idean!! :D Jokohan tuota Over & Over-a-Gwenia saa tällä hetkellä yhtään edullisemmin kuin vuoden ihan ensimmäisinä päivinä jolloin hätäisenä pulitin lakasta $17 ja postituksesta $12,50...

Fani: Hah, eikös olekin ihania... Pinkki kannattaa ehdottomasti, jos ei vastaavaa vielä ole! :)

eekku: No on!!

Riikka: Just A Girl oiskin tosiaan ollut oiva nimi tän kokoelman lakalle! ...ehkä sit 2. kokoelmaan, jos sellaista vielä tulee - niinkuin Mariah Careyllä viime vuonna. ;)
Mä en oo myöskään punaisen ylin ystävä mutta tämä nimikkolakka on kyllä herkku!

Bambi: Kaikkia kokoelmia ei todellakaan kannata haalia, mutta ehdottomasti suosittelen tuota kultaista lakkaa jos se vähääkään meinaa miellyttää! ;)

Kaisa: Pitäis?!! No en tahdo kannustaa liikaa, mutta ehkä kuitenkin pitäis! =D

Unknown kirjoitti...

voisitko tehdä noista lakoista yksitellen esittelypostauksen? (: todella ihania ♥

meidän blogissa muuten 1vee arvonta alkoi tänään !

erilaisiakynsia.blogspot.fi

E-S kirjoitti...

Iitu ronsku: Kiitos kysymästä, mä itse asiassa harkitsin sellaista postausta jo silloin kun sain lakat mutta se tuntui äkkiseltään vähän työläältä tehdä. Lakat on kyllä tosi ihania ja esimerkiksi thepolishaholic.com -blogissa löytyy laadukkaat swatchit kaikista näistä lakoista. =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...