28. syyskuuta 2012

Tilaus tehty Transdesignille

Nyt en taida uskaltaa kertoa miehelle tai kenellekään muillekaan mitä juuri tein... Tilasin TAAS muutaman lakkapullon. Olen jo jonkin aikaa etsinyt mistä saisi halvimmalla tilattua OPI-lakkoja ja päädyin Transdesignin verkkomyymälään latomaan tuotteita ostoskoriini. Tämänkertaisen tilaukseni motiiveina oli järjetön himo päästä käsiksi nimenomaan OPI-lakkoihin (joita minulla on toistaiseksi vain yksi viime kesänä ostettu) ja lisäksi halu laajentaa hieman sävyvalikoimiani, jotka ovat liikkuneet enimmäkseen punaisen lähimaastossa.

Transdesignia oli eräässä suomalaisessa blogissa kehuttu hyvin pakatusta lähetyksestään ja siitä että jopa 9 lakkaa tuli samassa tilauksessa jäämättä kiinni tulliin. Oman tilaukseni 5 lakkaa maksoivat 34,45 dollaria eli 26,65 € + pikkupaketin postikulut 23 dollaria eli n. 18 €. Laskin että Visa tulee lähettämään minulle 44,44€ arvoisen laskun, jolloin yhdelle 15 ml OPI:lle tulisi hintaa 9 euroa. Ei paha!
1. DS Radiance: Hopea sävy on hakusessa jo tovin ja tämä metallisen hopea on varmasti kiva paitsi lakkaamiseen myös koristeluun. Koska CG:n Millenium jäi tilaamatta, niin otin nyt tämän.
2. Go on green!: Googlen swatchit tästä ovat tosi sekalaisia, enkä ole varma mitä on tulossa mutta jos oikein arvioin niin ihan nätti, helmeilevä sinivihreä.
3. Save me: hileden ja kimalluksen ystävän on pakko saada pitkulaiset hileet kokoelmiinsa!!
4. Heart throb: Kuvassa yllä melko pinkki, mutta swatcheissa hyvinkin kuultava lakka, jolla moni tekee ilmeisesti ranskalaisiakin... Kokeiluun.
5. Significant other color: Ihana kuultosävy violetin ja vihertävän välimaastosta.

Täytyy todeta että mua ilahduttaa OPI-lakkojen monet nokkelat nimet. Itse tilasin ehkä vähän tylsemmän nimeilyn edustajia, mutta mitäs sanotte Did you 'ear about Van Gogh? ja Ate berries in the Canaries keksinnöistä?! :-)

Nyt mun täytyy kyllä piilottaa luottokortti ja ruveta tilailun sijaan hetkeksi painottamaan tuota itse lakkailua! Eiköhän näissä (ja toissapäivänä tilatuissa) riitä nyt testailtavaa jopa loppuvuodeksi meikäläisen vauhdilla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...